Beachfotboll och grillat!

Det var som undertecknad tippade inga problem överhuvudtaget för ”Leo” och hans polare i gårdagens Barcelonaderby. Storebror klädde av lillebror in på bara skinnet och visade att man alltid är bäst och att man så också kommer att förbli.

Vi skrev ju senast även om att världens bästa ”Leo” säkerligen skulle hänga ett par kassar, så blev det också! Vilka mål det sedan blev! Två fantastiska frisparksmål signerat Lionel Messi. Vårt tips om 1-3 var inte långt borta men matchen slutade till slut 0-4. Som grädde på moset så satt vårt asian handicaplir -1,5 på Barca till dryga 2ggr/fläsket hos Unibet hur klart som helst. Hoppas att ni var många som ryggade, grattis till oss alla i sådana fall.

Vi lägger även ett spela idag med faktiskt, på gamla storlaget Real Madrid som på bortaplan möter superjumbon Huesca. Los Blancos har spelat bättre på slutet och Huesca är allt annat är bra, de är riktigt superusla faktiskt och kommer garanterat att få lämna La Liga när vi summerar årets säsong. Det stora spelet blir även idag ett asian handicap, -1,5 till runt 1,80 hos Unibet.

Men här lägger vi även en bra slant på -2,5 till 2,95, även det hos Unibet. Lycka till om ni ryggar.

Här på Gran Canaria så spenderas annars dagen på ”playan” för lite beachfotboll med kompisarna och senare några kalla öl och grillat, life is goooood. Hoppas att ni inte har det alltför kallt och jäkligt där uppe i Norden 😉 🙂

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://lionelmessi.se/uncategorized/jackpott">
Twitter