onsdag, april 17, 2024

Kontakta oss

Vid alla frågor gällande annonsering, offerter eller för övriga frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss redan idag:

[email protected]

Barcelona fotbollsresa

För att boka någon av våra partners suveräna deals på din Barcelona fotbollsresa eller för alla frågor eller funderingar kring dessa så besök dom redan nu via vår annons.

I samtliga paketresor så ingår flyg tur&retur, hotellboende och matchbiljett för att se ”Leo” och FC Barcelona spela live. Det är bra att vara ute i god tid med sin bokning. De mest åtråvärda paketresorna med matchbiljett till möten i tex ”El Clásico” och toppmatcher i Champions League går åt väldigt snabbt. Detta då de är otroligt populära.

Viktigt att veta är att dessa resor också kostar lite mera än vad en vanlig match i La Liga gör. Om du har möjlighet att åka och se ett häftigt ”El Clásico” eller ett Champions League möte på plats så är det något som vi på redaktionen verkligen kan rekommendera att du gör. Just dessa matcher är något som verkligen måste upplevas live på plats. Det är något som väldigt få (om ens några) andra livematcher kan slå.

En Barcelona fotbollsresa till ”vanliga” möten i La Liga eller till matcher i Copa del Rey kan du oftast få till ett bättre och lägre pris. Då FC Barcelonas alla matcher går på deras supermäktiga arena Camp Nou (åskådarkapacitet= 99354) så blir det sällan fullsatt på arenan. På så vis är det väldigt sällan svårt att få tag på matchbiljetter. De bästa platserna på Camp Nou och oavsett match går dock åt väldigt snabbt. Detta är också bra att veta om.

Så tveka inte längre, boka din paketresa redan idag. Du får en upplevelse du sällan eller aldrig ska glömma, vi ses på Camp Nou.

Spela på favoritlaget

Såklart så kan det finnas omständigheter att du just för tillfället inte har möjligheter för en Barcelona fotbollsresa.

Har du inte möjlighet att åka och se FC Barcelona spela live och hellre vill hänga i den sköna tv soffan med en kall öl i handen och se matcherna på så vis? Det funkar ju också bra naturligtvis. Många av våra besökare gillar också att höja spänningen när favoritlaget spelar genom att lägga ett spel eller ett livespel .

Vi har ordnat så att du får de bästa deals och odds som nätet har att erbjuda. Allt du behöver göra är att klicka på det spelbolagets annons som du gillar bäst här på sidan. Registrera dig sedan och gör din insättning så får du även din bonus automatiskt, lycka till.

RSS
Follow by Email