onsdag, maj 22, 2024

Oddset matchen

Svenska Spel har ett flertal trevliga spelformer för den som gillar odds. En av de populäraste är Oddset Matchen. Här är målet att spelaren ska försöka förutsäga hur många mål hemma- respektive bortalaget gör under en eller flera matcher. Man bygger således egna rader efter hur mycket man vill spela för och vad man vill spela på.

Vad är Oddset matchen?

Oddset matchen är som sagt en spelform från Svenska Spel, ett av Sveriges främsta spelbolag. Målet är att spelaren ska försöka förutse slutresultatet för ett bestämt antal matcher. Det går att välja mellan 5 olika sporter att spela på: hockey, fotboll, handboll, bandy och innebandy. Det betyder att spelaren själv kan anpassa sina rader efter vad hen känner för.

Spelaren kan välja att spela på så lite som en match upp till 12 stycken. Utdelningen anpassas efter hur många matcher spelaren väljer att spela på. För varje match ökar den eventuella vinstutbetalningen och oddsen multipliceras med varandra. Det betyder att spelaren har chansen att vinna högre utdelning beroende på hur många matcher hen spelar på.

Så spelar du på Oddset matchen

Sugen på denna något alternativa spelform från Svenska Spel? Då är det bara att komma igång! Att börja spela på Oddset matchen är inte annorlunda gentemot att spela något annat spel från Svenska Spel.

Du har två alternativ när det gäller att spela på Oddset matchen och du väljer själv det alternativ som passar dig bäst. Antingen kan du vända dig till ditt närmsta spelombud och köpa en kupong där. Rätta gör du sedan själv online. Vill du hellre att allt ska föregå online surfar du helt enkelt in på Svenska Spels hemsida. Här krävs det att du först och främst registrerar sig. Sedan letar du reda på spelformen Oddset matchen och följer instruktionerna där.

Lägsta insats för Oddset matchen är 10 kronor och högsta är 500 kronor. Man kan spela upp till 12 matcher per dag. Spelstoppet är normalt fem minuter innan varje match sätter igång.

Så mycket vinner du

Den vinst man kammar ihop på Oddset matchen baseras utefter vilken insats man gör samt det odds som Svenska Spel bestämt. Oddsen kan förändras under veckans gång på grund av Svenska Spels löpande odds. Löpande odds betyder att alla som spelar på samma resultat får samma odds. Det slutgiltiga oddset bestäms kort innan spelstoppet. Om ingen kammar hem den högsta vinsten så samlas potten ihop till en framtida match. Oddset matchen har en utdelning på 70%.

Spela med snabbspelet Xperten

Svenska Spel erbjuder något som kallas Xperten till Oddset matchen. Detta kan spelaren använda sig av för att öka sina vinstchanser. Xperten fungerar som sådan att spelaren bestämmer hur många rader hen vill spela, varav Xperten sköter resten. Bakom Xperten finns nämligen 10 experter som slumpar ut en kupong åt spelaren utefter deras expertis.

Med Xperten slipper spelaren alltså ta sig tid åt att läsa speltips och förslag. Sålunda är det ett smidigt sätt att öka sina vinstchanser utan att behöva spekulera för mycket själv. Det rekommenderas dock alltid att man själv gör sina egna analyser eftersom det ger roligare resultat.

Öka dina vinstchanser

Oavsett om det är första gången eller den hundrade gången som du spelar Oddset matchen så finns det tips och tricks att anamma för att öka dina vinstchanser. Nedan listar vi några av dem.

Gör dina egna analyser

När det kommer till sportspel rekommenderas det alltid att spelaren gör sina egna analyser. Detta gör det inte bara roligare att spela, men du slipper även skylla på någon annan om du skulle fatta rätt beslut. Att göra sina egna analyser innebär helt enkelt att man själv håller koll på spelarna och lagen i de samtliga matcher man tänker spela på. Notera hur de presterat tidigare och försök förutsäga hur de kommer lyckas i matchen du ska spela på.

Ta del av speltips

Om du inte har särskilt mycket tid över till att själv sitta och analysera varenda match och prestation kan du naturligtvis ta hjälp av experter. Det finns gott om spelbolag och speltipshemsidor som har ett team av kunniga personer bakom sig. Dessa arbetar vanligen på fulltid med att analysera sporter, lag och spelare för att kunna erbjuda sina läsare den mest träffsäkra informationen.

Spela med Xperten

Om du varken har tid till att själv analysera eller till att läsa andras speltips online kan du spela Oddset matchen med Xperten. Som tidigare nämnt är det ett snabbspel från Svenska Spel med vilken spelaren själv väljer rader och sedan sköter Xperten resten. Vi tycker dock det är mer underhållande att själv försöka göra analyserna – men det är såklart en smaksak.

RSS
Follow by Email