onsdag, april 17, 2024
Uncategorized

En sommar full av fotboll, fotboll och fotboll!

Vilken kanonsommar det varit, åtminstone för oss och där vi har varit. Mycket av sommaren spenderades på resande fot hos släkt och vänner men också på många trevliga (och mindre trevliga) fotbollsarenor. Allt från korpenfotboll upp till allsvenskan och ett par matcher i de första omgångarna i Premier League har spanats in.

För oss så är det inte alltid att det är kvalitén på bra fotboll på planen som är det allra viktigaste utan det är stämningen på arenan och allt runt omkring som mycket handlar om.

En sunkig leråker i hälsingland som nästan mera ser ut som en puckelpist än som en riktig fotbollsplan och match i div. 4 kan faktiskt ibland vara roligare än en match från någon av Europas toppligor, det beror helt enkelt på vad man gillar och uppskattar allra mest.

 

Vi jobbar där vi befinner oss

Vi har ju den stora fördelen att kunna arbeta med olika projekt där vi också befinner oss, vilket ju underlättar enormt mycket och som också känns otroligt priviligerande.

Särskilt när det som för oss blir otroligt mycket resande och många fotbollsmatcher att se, påminner oss om att det är få förunnat som kan jobba med sitt stora intresse, i vårt fall fotbollen.

Ser vi bara till att ha med oss vår laptop och vår iPhone så är vi GAME ON oavsett vart vi än jobbar ifrån. Även om laptopen är arbetsredskapet som gäller när det kommer till skrivande så är det ändå min iPhone som blivit viktigare och viktigare i arbetet, faktiskt så är det arbetsredskapet no. 1 för mig själv nu för tiden.

Förutom att jobba just mestadels via bärbara enheter så har man även gått att blivit lite av en prylnörd när det kommer till schyssta detaljer och tillbehör till dessa.

Just för tillfället så har jag snöat in helt och hållet på riktigt snygga läderfodral för både laptop och för mobilen.
Ett riktigt bra, stort och prisvärt utbud finns alltid hos favoriten skalhuset.se där jag nyss klickade hem ett iPhone11 Pro skal och fodral i läckert äkta brunt läder.

Utöver snygga skal och fodral så hittar man också alltid en hel del massa annat gott och blandat som brukar kunna slinka med på ordern, rekommenderas varmt att spana in sidan om ni ännu inte redan har hunnit att göra det.

Hittar ni andra snygga och användningsbara tillbehör och gadgets på marknaden så tipsa gärna om produkterna samt var de finns att hitta här i kommentarsfältet nedan.

Riktigt snyggt Iphone PRO fodral i läder hos skalhuset.se. Foto från skalhusets hemsida.
La Liga är igång

No Messi no Party kan man ju lugnt säga som både Barca- och Messisupporter. Premiären på bortaplan mot Athletic Bilbao förstörde en inhoppande and still going strong 38 årig Aritz Aduriz när han konstmålade in segermålet 1-0 i den 89 matchminut, ridå! Premiärtorsken byttes ut mot en seger den 25/8 hemma mot Betis med 5-2 där Griezmann också fick sätta sina två första baljor för Barca i La Liga.

Även om segerna var solklar så var det först i den andra halvleken när det blev åka av i matchen. Lördagens (31/8) bortamatch mot Osasuna slutade 2-2 och där man klarade en pinne mot nykomlingen med ett nödrop.

Det har blivit äckligt tydligt hur sårbara man faktiskt när inte världens bästa fotbollsspelare Messi har varit med. Till omstarten i ligan efter nuvarande landslagsuppehåll och till hemmamatchen mot Valencia 14/9 så väntar vi in att både Messi och Suarez är tillbaka i startelvan, åtminstone med ett inhopp från de båda två är nog garanterat från Valverde.

Det ska även bli intressant att se vad för kontraktsförslag som läggs fram till ”Leo” från Barca nu när det närvarande snart lider mot sitt slut, ska vi gissa på ett liknande livstidskontrakt som klubben även erbjöd Iniesta om att han spelar så länge han vill? Så borde det ändå bli med all sin rätt.

Åter till helgens match, ska vi säga 3-0 och med både Messi och Suarez i målprotokollet när matchen summeras?

Comeback nalkas till helgens match från världens bästa ”Leo” Messi.
RSS
Follow by Email