torsdag, juli 18, 2024
Uncategorized

Messis statistik i Champions League

Detta är en artikel om sportsbetting. För den som önskar satsa på sport rekommenderar vi spelbolag med svensk licens.

Lionel Messi, eller Messi, som han går under i hela världen, är en av tidernas bästa och mest uppskattade fotbollsspelare. Messi innehar flera målrekord inom både spansk fotboll och internationell fotboll och han har inte heller legat på latsidan i Champions League.

Med 14 Champions League-säsonger bakom sig och varav han gjort flest mål (14 stycken) under säsongen 2011/2012, och nästan lika många mål under föregående säsong ser inte något ut att kunna stoppa denna kraft till fotbollsspelare.

Lionel Messi, född 24 juni 1987, har en spikrak fotbollskarriär bakom sig där han år efter år lyckas prestera. Trots att han numera tillhör det äldre skiktet spelare lyckas han hålla jämna steg, och till och med utklassa, de yngre nya talangerna.

En kraft att räkna med

Messi har under årens lopp lagt många Champions League-matcher bakom sig och trots att hans gjort flest mål under säsongen 2011/2012 har han inte lagt sig på latsidan under senare säsonger. Förra säsongen petade Messi in hela 12 Champions League-mål, något som tyder på att han kan fortsätta leverera även under kommande säsong.
Vad tror du?

Vi kan alla vara överens om att oavsett vad som sker i kommande säsonger kommer Lionel Messi gå till historien som en av världens bästa fotbollsspelare. Men från vad vi kan se har den argentinske fotbollsspelaren inga planer på att räknas som historia än på ett tag.

Om du, som vi, är intresserade att följa Messis karriär vidare kan det vara spännande att ta en liten gissning på hur framtiden kommer se ut. Tror du Messi kommer fortsätta sin målgörarkarriär?

Spelbolag med svensk licens

På spelbolag med svensk licens kan du logga in och göra din satsning på Messis prestationer i Champions League 2019/2020. När du spelar på ett spelbolag med svensk licens kan du vara säker på att alla transaktioner håller högsta säkerhet.

RSS
Follow by Email