fredag, juli 19, 2024
Uncategorized

De bästa fotbollsspelen för Nintendo Switch

Är du ett riktigt Messi-fan så slår vi vad om att du också är svag för fotbollsspel. Inte minst när de kan spelas på en av de absolut bästa spelkonsolerna. Ja, vi talar om Nintendos underbara hybridkonsol Nintendo Switch.

Vi har sammanställt de som vi anser vara de absolut bästa fotbollsspelen för Nintendo Switch. Och ja, FIFA är såklart med – men det finns andra titlar än bara FIFA. Låt oss kika på våra favoriter gällande fotbollsspel för Nintendo Switch.

FIFA

FIFA är och förblir det absolut bästa fotbollsspelet för vilken spelkonsol eller plattform det än lanseras på, även när det gäller Nintendo Switch. Även om kvaliteten på spelen är något bättre på PlayStation och Xbox, erbjuder FIFA för Nintendo Switch fortfarande en fantastisk spelupplevelse. Switch-ägare borde, enligt oss, investera i åtminstone en FIFA-titel för att ge spelet en chans. Det behöver nödvändigtvis inte vara den senaste.

Mario & Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020

Det kommer nog inte som en chock att Nintendo har utvecklat ett Super Mario-inspirerat fotbollsspel till sin populära Switch-konsol. Men inte nog med att man kan spela fotboll med allas favorit Mario – även Sonic gör honom sällskap på fotbollsplanen! Här spelar ni alltså de Olympiska spelen i Tokyo där ni bland annat kan tävla i just fotboll. Det är ett fantastiskt, nostalgiskt 2D-spel som nästan är ett måste till ett Nintendo Switch-bibliotek.

Rocket League

Här har vi ett något mer annorlunda, men otroligt roligt, fotbollsspel. Vid första anblick verkar det inte vara ett fotbollsspel, men faktum är att detta arkadspel går ut på att man med hjälp av fordon ska spela – just det – fotboll. Den som anser sig vara ett riktigt fotbollsfan kanske är tveksam till en början, men vi tycker definitivt Rocket League för Nintendo Switch är värd allas tid.

RSS
Follow by Email