söndag, juni 23, 2024
Uncategorized

Välkommen till lionelmessi.se´s blogg!

”He is always going forwards. He never passes the ball backwards or sideways. He has only one idea, to run towards the goal. So as a football fan, just enjoy the show.” – Zinedine Zidane

Här på Skandinaviens enda fan page till Lionel Messi och på bloggen så kommer du att hitta inlägg som rör fotbollsvärlden; nyheter och kuriosa samt förstås allt om Lionel Messi och allt som händer i hans värld.

Du kommer också få ta del av grymma erbjudanden från våra partners som bara inte får missas! Det kan även dyka upp grymma speltips då och då och inte bara nödvändigtvis på spel gällande ”Leo” och hans polare i Barcelonas matcher.

För att fastslå på en gång, för alla oss Lionel Messi fans där ute så är ”Leo” världens bästa spelare och kommer alltid att vara det. Sedan så spelar det ingen roll vad övriga säger eller vad tex. en prisutdelning i Ballon d’Or heller säger för den delen (oavsett vinst för ”Leo” eller ej).

Lionel Messi och Ballon d’Or

Detta leder oss då automatiskt ändå in på just Ballon d’Or. Lionel ”Leo” Messi har abonnerat på titeln och vunnit denna åtråvärda titel inte mindre än 5 gånger! (2009, 2010, 2011, 2012, 2015).

Vinnaren av Ballon d’Or för 2018 utsågs just. Vinnaren i år= Luka Modric. Tvåa kom Cristiano Ronaldo och Antoine Griezmann kom trea vilket lämnade den levande legenden ”Leo” Messi på en fjärde plats!! Detta är första gången sedan 2006 som Messi inte nådde upp till topp tre, något som bl.a sportbladet.se skriver om här

För alla oss Messifans så är detta självklart ett enda stort skämt som får oss att fundera över prisets, Ballon d’Ors vara eller icke vara i framtiden.

Luka Modric (och de övriga på prispallen för den delen) i all jäkla ära för han är en gudabenådad spelare den lilla snidaren och spelgeniet men världens bästa? Självklart nej!

Undertecknad har otroligt svårt att se varför man fortsatt ska ha kvar Ballon d’Or om man ändå inte har tänkt att ge priset till den som FAKTISKT är världens bästa. Bara för att ”Leo” har abonnerat på priset (ihop med grabben från Portugal) så innebär det inte att någon annan ska vinna bara för att det ska vara ”rättvist” eller bara för att priset ska spridas till nya spelare än de som haft patent på priset de senaste 10 åren.

Är det för att världsfotbollen har två klart lysande superstjärnor (”Leo”och Ronaldo) som helt enkelt varit för överlägsna alla de övriga och för att det ska vara ”bra” för fotbollen om någon annan också vinner?!?

Bästa spelaren ska självklart vinna OAVSETT hur många gånger denna faktiskt vinner priset. Lägg ner kumbayatänket och att priset ska spridas. Rätt lirare ska vinna om det inte ska bli till en Kalle Anka stämpel över hela Ballon d’Or och deras prisutdelning.

Detta skulle vi kunna välja att skriva spaltmeter om men väljer nu att lägga detta bakom oss och att istället blicka framåt, vi summerar med att: I vår värld så är Lionel Messi iallafall bäst och kommer alltid att vara den bäste spelaren någonsin.

Messi guldboll
RSS
Follow by Email