söndag, juni 23, 2024
Uncategorized

Derbydags

Japp då var det dags för storebror FC Barcelona att åka och möta lillebror Espanyol i stadens ”derbi” i morgon. Espanyol som började ligan så bra har nu gått sämre på slutet men oavsett det så gör Espanyol så länge ändå sin absolut bästa säsong i La Liga på evigheter (eller ungefär lika länge sedan Leksand var en ”maktfaktor” i svensk hockey för att dra en liknande evighetsparallell.

Hur som helst, världens bästa ”Leo” brukar alltid vara som bäst när det gäller som allra mest. Det har ännu inte blivit något mål för ”Leo” sedan återkomsten efter skadan i armen och undertecknad gissar på att han är målsugen som få imorgon och tippar på att han hänger åtminstone ett par snygga baljor. Ska vi säga 1-3 och två mål av ”Leo” och en assist till Suarez från världens bästa! 1-3, får en mindre peng spelat på sig och en betydligt större slant får ett asian handicap -1,5 till över 2 ggr degen hos Unibet, tack för kaffet.

Vamos ”La Pulga”

För alla er som inte kan vara på plats så funkar tv-soffan ihop med en kall pilsner nästan lika bra. I sådana fall så är det tjänsten Strive för galet billiga 79:- spänn/månaden som ni såklart ska ha, ja galet billigt med tanke på vad det är som faktiskt också erbjuds= Lionel ”Leo” Messi för 79:-/månad alltså!!!!!

 

 

RSS
Follow by Email