Vi lever!

Det var läääääänge sedan det blev en osponsrad post här ifrån oss, här kommer iaf några korta rader om att vi ändå mår bra så här i Coronatider och under tuffa restriktioner här i Spanien.

Vi som tiotals miljoner andra har mer eller mindre inte fått lämna boendet under över en månads tid förutom för att handla mat, sjukhusbesök eller för att köpa läkemedel. Nu äntligen så har restriktionerna släpps en aning och vi har möjlighet att vara ute och träna under några timmar under förmiddagen och på kvällen.

Det är tänkt att restriktionerna ska fortgå under olika faser där de successivt ska bli möjligt att röra sig mera fritt, besöka restauranger m.m. Läget är som det är och det är bara att försöka göra det bästa av situationen för att hålla både moral och hälsa uppe.

Det är även med stor frustration när man ser på hur Sverige agerar i dessa tider med galet höga dödstal sett till hur många människor det faktiskt bor i Sverige. Det är faktiskt väldigt få länder i världen som är mindre än Sverige som har större dödstal, men som alltid så ska detta tystas ner i vänstermedia vilket är otroligt tråkigt att se. Medias uppgift är inte att vinkla eller att tysta fakta utan uppgiften är att belysa fakta och ingenting annat.

Det går helt enkelt inte att förhålla sig till människors personliga ansvar, det behövs ett styre (icke socialistiskt) som med hårda lagar och regler bestämmer vad folk får göra och inte, precis så som övriga länder har gjort och fortsatt gör. Som vanligt så är Sverige som den där jobbiga lillebrorn som konstant är i en trotsålder och som alltid ska göra precis tvärtom som alla andra.

Dags för lunch och grymt pastarecept här hos oss innan man får njuta av att komma ut på en powerwalk i bergen ett par timmar. Var rädda om er varandra där ute och på förhoppningsvis snart återhörande i bättre tider. Vad gäller fotbollen så får vi i dessa tider nöja oss med att spekulera om Messis framtida kontrakt och om Camp Nou fortsatt kommer att heta Camp Nou eller om Barcelona väljer att sälja ut namnet till en sponsor eller inte, allt gott!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://lionelmessi.se/uncategorized/vi-lever">
Twitter