onsdag, maj 22, 2024
Uncategorized

Ännu ett Lionel Messi hattrick, det 50:e i karriären!

Vi kan lägga till ännu ett Lionel Messi hattrick in på kontot.

Att möta just Sevilla är något som ”Leo” uppenbarligen verkligen trivs med. Hela 36 baljor på 35 matcher har det blivit för honom mot favoritmotståndet Sevilla.

Sevilla är ett riktigt starkt lag, speciellt på hemmaplan i Andalusien och med en stark hemmapublik i ryggen. Att ”Leo” gör ännu ett hattrick hör väl mer eller mindre nästan till vanligheterna idag, men vilka mål det sedan som regel är.  ”Leo´s” hattrick igår var såklart inget undantag. Först målet stänkte han han upp på volley med sin gudabenådade vänsterfot och rätt upp i Sevillamålisen, Vacliks, högra kryss. Messis första mål för kvällen kommer i den 26:e matchminuten.

Det andra målet tycker jag personligen var än läckrare, ja varför det? I matchminut 67 så tar ”Leo” emot bollen strax utanför straffområdet och smeker denna gång upp den i Vacliks andra kryss. Denna gång med ”fel” fot, sin högerfot. Herregud vilken fotbollsgodis!!

Ännu ett Lionel Messi hattrick fullbordas i matchminut 85. Ett misslyckat skott ifrån Carles Alena letar sig fram till ”Leo” som kyligt chippar bollen över Vaclik för sitt tredje mål i matchen.

Lionel Messi hattrick no. 50

Apropå Messi hattrick, detta är ”Leo´s” 50:e hattrick i karriären! Det är bara att buga och bocka för att man får vara med och uppleva alla dessa, andra ord är egentligen överflödiga.

Suarez gör 4-2 för Barca på tilläggstid efter assist från ”Leo”. Barcelona har nu hela 10 poäng till godo ner till Atletico Madrid på en andraplats i La Liga men då med en match mera spelad. Ingenting är ju förstås omöjligt men det ska helt otroligt mycket till för att Barcelona ska kunna tappa detta och för att inte kunna säkra serieseger no. 26.

Här nere i värmen så ska man annars packa väskan för att dra ner till stranden. Det står lite beachfotboll med kompisarna på schemat och gissningsvis en kall öl eller två.

 

RSS
Follow by Email