söndag, juni 23, 2024
Uncategorized

El Clásico hela tre gånger i februari väntar

Då mina vänner är det dags för årets första El Clásico. Det första El Clásico av hela tre stycken nu i februari. Imorgon onsdag 6:e feb kl. 21:00 (svensk tid) på Camp Nou så smäller det. Årets första El Clásico är det första semifinalmötet i spanska cupen, Copa del Rey, lagen emellan.

Matchen ser du som alltid numera på Strive, så se till att fixa ditt:

Superbilliga abonnemang för endast 79 spänn i månaden HÄR och NU!

Vi kommer väl alla ihåg krossen från senast laget möttes i oktober 2018? (5-1 till Barca). Nu är det dock ett nytt år och en ny match och denna gång i Copan. Lagen har genom åren mötits 34 gånger i Copa del Rey. Barca har 15 segrar, Real har 12 segrar och 7 har slutat oavgjort.

Själva matchen då i El Clásico imorgon? Barca kommer såklart att mönstra starkast möjliga uppställning och ett El Clásico möte betyder alltid 100% inställning, fokus och att bästa laget spelar. Jag tror på en riktigt klar vinst för ”Leo” och Barcelona. Ska vi säga 4-1 och åtminstone två baljor och en och annan assist signerat världens bästa Lionel Messi?

Jag väljer att lägga ett hårt rakt spel på Barcavinst till ett riktigt bra odds, 1,75 men jag väljer även att lägga ett medelstort asian handicaplir på matchen, -1,5 mål på Barca (att vinna med minst 2 mål) till väldigt höga 3,05 ggr degen, Båda spelen spelar jag hos Unibet så tveka inte att ta rygg.

Matchen imorgon kommenteras för övrigt av Sveriges bästa kommentator, Jeppe ”Hussen” Hussfelt. Undetecknad kommer för övrigt ihåg när jag och ”Hussen” hamnade på samma flyg till Östersund när Hussfelt skulle upp och kommentera finalen i Svenska Cupen. Det blev ett riktigt schysst och roligt samtal med den alltid så duktiga och trevliga ”Hussen”, om vad? Det låter vi vara osagt 🙂 😉

Hur som helst, detta El Clásico kan jag inte se på plats utan får avnjutas så gott det går (japp all sport är alltid bäst live) från tv-soffan med en kall pilsner.

El Clásico på Camp Nou
Månadens första av tre El Clásico möten väntar

 

 

RSS
Follow by Email