torsdag, juli 18, 2024
Uncategorized

En dag på kontoret

Vad säger man efter helgens bortamatch mot Levante för ”Leo” och hans Barca? 0-5 och säsongens första hattrick för ”Leo” och två fina assists till de övriga målen. Helt galet otroligt bra! Men på något vis så känns det ändå som om det var ännu en dag på kontoret för Lionel Messi. Detta är något som han ändå gör gång på gång på gång samt år ut och år in, världens bästa fotbollsspelare genom tiderna.

Anyway, lottningen till Champions League är klar och Barca får franskt motstånd i åttondelen där man möter Olympique Lyon. Det ska ju bara vara en munsbit och något jag tror att man väldigt enkelt klarar av i jakten på trofén i CL. Bortamöte 19:e feb och hemma på Camp Nou den 13:e mars är att boka in i kalendern.

Även om Barca och ”Leo” såklart fokuserar på sig och sitt eget spel så tror jag ändå att man myser gott när flera av de främsta utmanarna även lottades mot varandra:

Bayern Munchen vs. Liverpool  och Juventus vs. Atlético de Madrid.

För övrigt så möter den ständiga antagonisten och det forna storlaget Real Madrid möter holländska Ajax. Holländarna kan absolut se till att RM får svårt att ens ta sig förbi åttondelen.

Det man annars reagerar mest över i fotbollens värld är att Man. Utd väljer att kicka Mourinho. 6:a i tabellen och 19 pinnar efter Liverpool är ju såklart inte på långa vägar ok i en klubb som United. 230 millar uppger Aftonbladet att Mourinho ska få som plåster på såren för att kontraktet rivs i förtid.

Det spekuleras redan i ersättare såklart. Klart är att Carrick tar över så länge men vem tar sedan över? Läste i samma blaska (se ovan) att gamle Unitedlegenden Gary Neville helst sett Tottenhams Argentinska tränare Mauricio Roberto Pochettino som ny tränare. Personligen så tycker vi här på redaktionen att ”Zizou” Zidande hade varit ett ypperligt val som ny tränare. Vi tar t.o.m och kastar in en liten slant att så även blir fallet, 5 ggr/degen hos Unibet.

Favoriter hos samma bookmaker att ta över efter Mourinho är Blanc och Uniteds gamla supersubnorskgutt Solskjaer..

RSS
Follow by Email