onsdag, april 17, 2024
Uncategorized

Lionel Messi Show

Njöt ni också av Lionel Messi show under den gångna veckan som varit?

Som väntat blev Lyon i åttondelsfinalen mer eller mindre en munsbit på vägen mot CL-vinst för ”Leo” och hans Barcelona. Även om det var mer eller mindre match med kvarten kvar när det då stod 2-1 till Barca innan ”Leo” lade in överväxeln. 5-1 blev slutresultatet och 2 mål och 2 assist var vad vi alla kunde njuta från Lionel Messi show från kvällens kvalitativa underhållning.

Bonusen på det hela blev en bra slant in på kontot efter att mitt stora asian handicapspel -2,5 och även att ett aningen mindre asian handicapspel på -3,5 satt som ett smäck, KACHING och det blir allt oxfilé till middag här.

Att blicka framåt redan nu mot kvartsfinalen för Barcelona mot Man. Utd (lottningen är redan klar) känns också rätt trevligt. Är det ny Lionel Messi show att vänta månne? Är som vanligt säker på att så blir fallet. Man. Utd ska (precis som alla andra) enbart vara ett hinder på vägen mot det stora målet för Lionel och Barcelona, CL vinst.

Ser man till de andra åttondelarna i CL som har gått i veckan så känns (förutom Man. Utd:s skräll) även Juventus vändning hemma mot Atletico Madrid (3-0) som den starkaste insatsen ihop även med Liverpools styrkeinsats borta mot Bayern Munchen.

Champions League i all ära men det som ändå gjort mig allra gladast är att få läsa på Argentinas officiella twitterkonto att vi får se ”Leo” tillbaka i Argentinas landslag igen. Även om man såklart har hoppats på detta så har man väl helt ärligt ändå haft sina farhågor om att detta kanske ändå inte skulle ske, men nu kan alltså alla vi Messi fans äntligen andas ut, he is back. Comebacken i landslaget för ”Leo” sker under vänskapsmatcherna mot Venezuela 23:e mars och senare även mot Marocko 26:e mars.

RSS
Follow by Email