onsdag, maj 22, 2024
Uncategorized

Real Betis vs. Lionel Messi 1-3

Ok gårdagens match slutar 1-4 till Barcelona MEN det är världens bästa ”Leo” Messi som ligger bakom i stort sett allt och det var i stort sett Real Betis vs. Lionel Messi det handlade om. Hattrick no. 51 i La Liga kan också läggas in på kontot. Vilken match och vilken underhållning signerat Messi mot Real Betis.

Frisparken stenhårt upp i krysset är fotbollsgodis de luxe, och för att inte prata om den eleganta chippen ribba in. ”Leo´s” uppvisning igår uppskattades inte bara från Barcafansen och alla oss Messi fans världen över utan även av Real Betis fans. Detta är något som enligt mig är den största hyllningen man kan få som fotbollsspelare, när motståndarfansen reser sig upp, applåderar och sjunger ”Leo´s” namn. Cred till de kräsna (men mycket fotbollskunniga) Betisfansen för denna hyllning, gåshuden var enorm. ”Leo” själv påtalade just detta under en intervju efter matchen med att han hade hört Betisfansen sjunga hans namn och att han också uppskattade detta stort.

Från Segunda division kan man också konstatera att Las Palmas torskar hemma här på Gran Canaria emot Mallorca igår med 1-2 och chansen till att sno åt sig en kvalplats känns nu lika långt borta som en ny bra svensk regering.. Som man hade hoppats på en snabb återkomst till La Liga och möjligheten att få se ”Leo” och annan toppfotboll här på Estadio de Gran Canaria. Vale, det är bara att bryta ihop och att komma igen till nästa år.

Ska bli högst intressant att se om David Silva (född och uppvuxen i Arguineguin här på Gran Canaria) kommer att spela för Las Palmas igen eller ej. Silva har fått frågan i flera tidigare intervjuer om det då blir spel i Barcelona eller Real Madrid för den otroligt skickliga playmakern. Silvas svar ”Det är UD Las Palmas som gäller i sådana fall”, personligen så hoppas man på en återkomst i UD Las Palmas och David Silva en vacker dag.

RSS
Follow by Email